Jännittäjän verkkokurssi

6 viikon matka

Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla

Seuraava kurssi alkaa
kesällä 2024

 

(Kurssia odotellessa voit tilata ilmaisen luentoni!)

Jännittäjän verkkokurssi

Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä viisaan kehosi avulla

Seuraava kurssi alkaa kesällä 2024

(Kurssia odotellessa voit tilata ilmaisen luentoni!)

Katso video

Miltä tuntuisi elää ilman jatkuvaa stressiä ja jännittämistä?

Mieltä ei voi hallita ilman yhteyttä kehoon. Jännittäjän verkkokurssilla vahvistamme kehon ja mielen yhteyttä – se on edellytys omien tunteiden hallinnalle. Sosiaalinen jännittäminen on usein seurausta siitä, että keho (hermosto) on jäänyt krooniseen jännitys- ja ylivireystilaan. Eli kehossa on jatkuva hätätila, “taistele- tai pakene-reaktio” päällä. Silloin myös aivot tekevät virhearviointeja ja näkevät uhkia arkisissa tilanteissa. Kun keho palaa takaisin luontaiseen tasapainoonsa ja rentouteen, myös mielen reaktiot muuttuvat. Jatkuva hälytystila loppuu ja jännitysoireet vähenevät.

“Olin todella yllättynyt, miten nopeasti voi tapahtua muutosta ajatuksissa ja kehossa. Kurssi oli monipuolinen ja viikon tehtävämäärä oli kohtuullinen. Myös luennot oli kivasti laadittu. Harmitti, kun kurssi loppui. Paras kurssi, minkä olen käynyt. Mahtavaa, että netissäkin voi osallistua tällaiseen.”

 – Kurssilaisen palaute –

Mistä krooninen jännitystila johtuu?

Usein se on peräisin lapsuuden varhaisilta vuosilta. On ehkä tapahtunut jotain sellaista, mikä on rikkonut sisäisen perusturvallisuuden tunteen. Se on voinut olla jokin traumaattinen kokemus tai pidempikestoinen stressaava elämäntilanne. Ja vaikka tilanne on jo ohi, ja siitä on aikaa vuosia tai jopa vuosikymmeniä – kehomme elää edelleen menneisyydessä.

Kun kehollisella tasolla palaamme takaisin turvallisuuden tunteeseen, voimme päästää irti menneisyyden taakoista. Sisäinen turvan tunne heijastuu mielen tasolla uudenlaisena luottamuksena ja rauhana.

Löydä yhteys kehoosi
ja ohjelmoi mielesi uudelleen

Jännittäjän verkkokurssilla teemme yhdessä kuuden viikon matkan kohti kehon viisautta. Matkan aikana ymmärrät, että ilman kehollista elementtiä on lähes mahdotonta vapautua sosiaalisesta jännittämisestä.

Kehollisuuden lisäksi tarvitset matkalaukkuusi tunteiden hallintataitoja, itsemyötätuntoa ja työkaluja mielen muokkaamiseen (eli uudenlaisia ajatusmalleja).

Jännittäjän verkkokurssi koostuu kuudesta viikkomodulista. Jokaisella modulilla on oma teemansa. Nämä viikkomodulit ovat kuin askeleet, jotka etenevät tietyssä järjestyksessä, jotta matkasi olisi mahdollisimman selkeä ja johdonmukainen. Joka maanantai avautuu uuden modulin sisältö nähtäväksi. Alempaa löydät tarkemmat tiedot eri viikkojen teemoista.

Jokainen moduli sisältää viikon teeman mukaisen luennon (video) ja harjoituksia äänitteiden ja tekstin muodossa. Teemme tätä matkaa yhdessä ja jaamme ajatuksia (anonyymisti) verkkokurssin keskustelupalstalla.

Jännittäjän verkkokurssilla saat:

Kuusi mieltä avartavaa videoluentoa, joiden avulla ymmärrät, miten kehosi ja mielesi toimivat, mistä jännittäminen todennäköisesti johtuu ja mitä keinoja tarvitset vapautuaksesi sosiaalisesta ahdistuneisuudesta.

Useita harjoituksia äänitteiden ja tekstin muodossa, joiden avulla opit havainnoimaan ja hallitsemaan jännittämiseen liittyviä tunteita, reaktioita ja ajatuksia (voit ladata kaikki harjoitukset talteen, joten ne ovat käytössäsi ikuisesti).

Vertaistuellisen keskustelupalstan 6 viikon ajaksi (tänne voit kirjoittaa anonyymisti nimimerkillä).

Haluan mukaan Jännittäjän verkkokurssille!

Verkkokurssin ilmoittautuminen avautuu myöhemmin. Tilaamalla ilmaisen luentoni, liityt samalla sähköpostilistalleni ja kuulet heti, kun kurssin ovet taas avautuvat.

Jännittäjän verkkokurssin tavoitteena on

Löytää takaisin oman aidon itsensä äärelle - “Kuka minä olen, kun pelko ei enää määritä minua?”

Ymmärtää KEHON merkitys matkalla rentouteen - opit, miten voit vapautua kehosi avulla sosiaalisesta jännittämisestä

Vapautua jännittämiseen liittyvästä häpeästä ja itsekritiikistä

Oppia keinoja, joiden avulla voit auttaa itse itseäsi selviytymään jännittämisen kanssa, sekä myöhemmin myös vapautua energiaa vievästä sosiaalisesta jännittämisestä

Kenelle Jännittäjän
verkkokurssi on tarkoitettu?

Sinulle, joka kärsit lievästä tai keskivaikeasta sosiaalisesta jännittämisestä eli esimerkiksi arkiset tilanteet töissä ja arjessa aiheuttavat jännitystä ja ahdistusta
Koet, että hermostosi on herkkä ylivirittymään ja kehossasi on “kestojännitys” – eli kehosi jännittää, vaikka mielesi tietää, että ei ole oikeasti mitään pelättävää
Haluat oppia tutkimaan tarkemmin oman mielesi ja kehosi viestejä – ja ymmärtämään näiden välistä yhteyttä
Olet kyllästynyt jännittämiseen ja stressaamiseen ja haluat muutosta – olet siis valmis tekemään asialle jotain
Olet valmis tarkastelemaan myös epämiellyttäviä tunteita – ja haluat vapauttaa kehostasi vanhat tunnetaakat

Jännittäjän verkkokurssin
teemat eli viikkomodulit

Joka viikko sukellamme eri teemojen kautta mielen ja kehon viisauteen. Alla esittelen jokaisen viikon pääteemat.

Ensimmäisen viikon luennolla käymme läpi erilaisia syitä sosiaalisen jännittämisen taustalla. Se auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi – miksi kehosi ja mielesi reagoi näin? Kun ymmärrät syitä jännittämisen taustalla, voit vapautua häpeästä ja syyllisyydestä. Jännittäminen ei ole sinun vikasi, etkä ole mielenvikainen. Kun ymmärrät mahdollisia syitä jännittämisen taustalla, ymmärrät myös paremmin, mistä siihen voisi saada apua.

Jännittäjä elää usein “päänsä sisällä” ja yhteys kehoon on katkennut. Siksi omien tunnereaktioiden hallinta on hankalaa. Ensimmäisellä viikolla alamme harjoittelemaan kehoyhteyden löytämistä.

Pääset myös jakamaan ajatuksia keskustelupalstalla. Jännittämisestä ei yleensä pysty puhumaan kenenkään kanssa, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada vertaistukea – et todellakaan ole yksin!

Toisella viikolla vahvistat kehon ja mielen yhteyttä tietoisen läsnäolon avulla. Viikon luennolla kuulet mm. miten läsnäoloharjoitukset vaikuttavat aivoihimme ja hermostoomme ja sitä kautta auttavat meitä hallitsemaan jännitysoireita. Puhumme myös siitä, miksi Mindfulness-harjoitukset koetaan usein vaikeiksi ja miten niitä voisi harjoitella pienin askelin.

On tärkeää ymmärtää, että sosiaalinen ahdistuneisuus saattaa aiheuttaa kehossa kroonisen stressitilan ja stressi on erittäin haitallista myös fyysiselle terveydelle. Tämän viikon tarkoituksena on opettaa palautumisen taitoja. Keho ja mieli tarvitsevat lepotaukoja stressistä, jotta ne voisivat pysyä terveenä.

Kolmannella viikolla opit tarkastelemaan omaa sisäistä puhettasi. Sanotaan, että ajatukset luovat todellisuutemme. Jännittäjän mieli toistaa usein samaa levyä vuodesta toiseen, aivot ovat ehdollistuneet pelkäämään tiettyjä tilanteita ja reaktiot toistuvat vanhalla tutulla kaavalla. Jännittäjät ovat monesti myös hyvin itsekriittisiä ja vaativia itseään kohtaan.

Tällä viikolla opettelemme muuttamaan sisäistä puhettamme lempeämmäksi ja samalla havainnoimme, miten ajatukset vaikuttavat kehoomme ja olotilaamme. Ajatukset nimittäin luovat myös fyysisiä tuntemuksia – voimme saada ajatuksillamme aikaan paniikkireaktion, mutta uudenlaisten ajatusmallien avulla voimme myös rauhoittaa keholliset stressireaktiot.
Tällä viikolla astumme kohti epätäydellisyyden hyväksyntää ja vapaudumme täydellisyyden tavoittelun taakasta.

Jo ensimmäisellä viikolla olemme puhuneet sosiaalisen jännittämisen syistä ja traumaattiset kokemukset tulevat esiin jo silloin. Neljännellä viikolla menemme aiheeseen vielä hieman syvemmälle. Se auttaa sinua ymmärtämään, miksi kehosi toistaa samoja reaktioita vuodesta toiseen (vaikka olisit käynyt vuosia puhemuotoisessa terapiassa tai olisit siedättänyt itseäsi jännittäviin tilanteisiin tuhat kertaa). Sillä niin kauan kuin trauman aiheuttama ylimääräinen biokemiallinen energia on kehossasi jumissa, pelko-oireet toistuvat. Keho toistaa reaktioita, kunnes se saa hermoston ja lihasten tasolta vapautettua ylimääräisen latauksen ja jännitteen.

Tällä viikolla kerron tarkemmin myös TRE-harjoituksesta, koska se on erinomainen kehollinen harjoitus stressi- ja traumaenergian purkamiseen. TRE:n avulla voimme palauttaa kehomme takaisin luontaiseen rentouteen ja sisäisen turvan tunteeseen.

Huom: TRE-harjoituksen opetus kuuluu vain VIP-kurssiin.

Viidennellä viikolla syvennymme enemmän mielen toimintaan. Jännittämisestä on saattanut tulla osa omaa identiteettiä. On aika laittaa vanhat, haitalliset ajatusmallit ja uskomukset uusiksi. Tällä viikolla jatkamme aiheesta, josta puhuimme myös kolmannella viikolla, eli ajatusten vaikutuksesta kehoomme. Lisäämme ymmärrystä siitä, miten ajatukset vaikuttavat toimintaamme ja fyysiseen olotilaamme. Jännittäjä on tottunut visualisoimaan eli kuvittelemaan mielessään tilanteita, joissa kaikki menee pieleen – nyt on aika alkaa visualisoida mahdollisuuksia ja onnistumisia. Uudenlaiset ajatukset kytkevät aivojemme hermoverkot uuteen järjestykseen – ja myös uudet ajatukset muuttuvat toiston kautta todellisuudeksi.Pääset harjoittelemaan uuden luomista ratkaisukeskeisen valmennuksen keinoin, mielikuvaharjoitusten avulla. Kun kehomme on stressitilassa, emme juurikaan pysty hallitsemaan ajatuksiamme. Sen vuoksi keskitymme kurssilla ensin kehomme rauhoittamiseen ja vasta sen jälkeen mielen (ajatusten) muokkaamiseen.
Kuudennella viikolla saat työkalupakkiisi vielä 5 H:n menetelmän. Tämän harjoituksen avulla opit katkaisemaan jännittämisen terävimmän kärken, kun huomaat fyysiset jännitysoireet kehossasi. Viimeisellä kurssiviikolla siirrämme katseen myös kohti tulevaa. On tärkeää kysyä itseltään; “millainen elämä sopisi minulle ja tukisi hyvinvointiani?” Pääset tekemään harjoituksen, jonka avulla asetat seuraavat askelmerkit kohti tavoitetta – eli rennompaa elämää ja omaa aitoa itseä. Verkkokurssin lopussa sinulla on jatkosuunnitelma hyvinvointisi tueksi.

Asiakaspalautteita kurssista

Yleisarvosana verkkokurssille

 9/10

9/10

“Jäi todella miellyttävä kuva tästä kurssista. Tämä oli sukellus maailmaan, johon ei yksin olisi uskaltanut ikinä sukeltaa, eikä olisi kyllä osannutkaan ilman sinun kokemusasiantuntijuutta, tietoutta ja oppeja. Myös se, että kävit oikeasti yhdessä meidän kanssa tätä matkaa, tuntui kivalta. Olit oikeasti siellä ruudun toisella puolella vastailemassa kysymyksiin ja kommentteihin ja jaoit myös keskustelupalstalla arvokasta tietoa. Ei olisi jäänyt ollenkaan sama fiilis pelkästään itseopiskeltavasta kurssista. Olet tehnyt upean työn kootessasi tämmöisen kurssisisällön!”

“Luennot olivat ihania. Tarpeeksi lyhyitä, mutta tarpeeksi pitkiä, niin että asia tuli selväksi ja sen sisäisti hyvin. Muutenkin viikkokohtaiset osiot olivat hyvän mittaisia, joiden parissa ehti hyvin viettää aikaa ja tutkiskella sekä omia ajatuksiaan, että tehdä harjoitukset rauhassa. Tykkäsin! Keskustelupalsta oli kiva lisä, vaikka en itse kirjoittanutkaan sinne omia ajatuksiani. En oikeastaan tiedä miksi en, mutta oli silti kiva käydä lukemassa muiden kohtalotovereiden mietteitä viikon aiheista ja huomata, että jännittäminen on aika yleinen oire. En ole yksin asian kanssa!”

“Löysin kurssin täysin sattumalta, ja se ylitti odotukseni täysin. Olen aiemmin elämässä oppinut lähinnä vain sietämään jännittämistä, kun taas tällä kurssilla opin keinoja, joilla voi auttaa omaa kehoaan ja mieltään löytämään turvallisuuden tunnetta. Kurssilla käsiteltiin myös trauman vaikutusta jännittämiseen ja miten traumaa voisi vapauttaa kehosta. Uskon, että juuri tästä syystä kurssi oli omalla kohdallani niin vaikuttava. Itseluottamukseni ja uskoni tulevaisuuteen vahvistuivat kurssin aikana. Vaikka onkin kyseessä itsenäisesti suoritettava etäkurssi, ohjaajan lempeä läsnäolo välittyi luentojen, harjoitusten ja keskustelupalstan kautta. Tuntui etten ole yksin oman jännittämiseni kanssa.”

“Yleisestikin kurssi oli todella hyödyllinen. Erityisesti jäi mieleen itsemyötätunto ja trauma-osiot, jotka aiheuttivat ihan konkreettisen ahaa-elämyksen jännittämisen taustoista ja siihen, miten paljon itsekritiikki on osallisena siihen. Myös se, että jännittäminen ei ole tilanteesta vaan omasta kehosta kiinni, aukaisi ainakin minulla monta solmua. Tämän ymmärtäminen oli ehkä parasta, mitä kurssi minulle antoi! Kiitos siitä. Harjoitukset olivat myös todella hyvä osa kurssia. Sain monta erinomaista keinoa jännittämisen tilanteisiin, joiden avulla pystyn havainnoimaan ja tekemään tuntemuksilleni jotakin. Viimeisessä osiossa erityisesti 5 H:n menetelmä on käytössä!”

“Erittäin ehjä ja monipuolinen kokonaisuus. Käytännön harjoitukset ovat olleet erinomaisia.”

“Ohjaajalla ihanan lempeä ääni, luo hyväksynnän tunnetta asiaa kohtaan.”

“Ihanan rauhoittava ja kuitenkin innostava kurssi! Pienillä asioilla on iso vaikutus ja on ihanaa tietää, että asialle voi tehdä jotain. Jännityksen meissä ei tarvitse olla pysyvää!”

“Kiitos paljon kurssista. Sain paljon itselleni apua kurssista, uusia näkemyksiä omiin ajatuksiin ja tuntemuksiini, joihin olin vähän jäänyt jumiin ja siksi jännittänyt tiettyjä tilanteita. Teoriatiedon ja harjoitusten avulla jännitykseni on lieventynyt merkittävästi. Vielä toki on paljon työtä, mutta tällä 6 viikon matkalla olen päässyt etenemään paljon.”

“Parasta kurssissa oli “Viiden H:n-harjoitus” ja mindfulness-harjoitusten tekeminen säännöllisesti ja niiden ottaminen osaksi arkea. Myös teoriatieto siitä, mitä jännittäminen on ja miksi se on tullut osaksi elämää.”

Kysymyksiä ja vastauksia
(Q & A)

Kyllä voi – jos on valmis sitoutumaan ja tekemään harjoituksia. Kurssin luentojen ja harjoitusten avulla hermostosi alkaa palaamaan turvan tunteeseen. Jaamme kokemuksia keskustelupalstalla ja usein viikoilla 2-3 jotkut kertovat jo huomanneensa, että jännitysoireet ovat muuttaneet muotoaan ja ne tulevat lievempinä. Kun keho otetaan mukaan prosessiin, muutoksia alkaa usein näkyä nopeastikin. Sinulla on myös kurssin ohjaajan tuki keskustelupalstalla koko kurssin ajan, jolloin voit saada henk.koht. ohjausta harjoituksissa nousseisiin kysymyksiin ja haasteisiin.

Kurssisivustolle pääsy on avoinna 6kk. Ehdit siis hyvin palata vielä videoluentojen ääreen niin halutessasi. Kaikki harjoitukset voit ladata omalle laitteellesi, joten niihin sinulla on ikuinen käyttöoikeus.

Joka viikko kurssialustalle aukeaa uusi moduli eli uusi aihe luentoineen ja harjoituksineen. Keskustelupalstan teemat liittyvät aina kyseisen viikon teemaan. Suosittelen siis etenemään kurssilla viikkoaikataulun mukaisesti. Jokainen moduli on myös askel eteenpäin. Voit itse kuitenkin päättää missä tahdissa ja minä päivinä viikon aikana katsot luennon ja teet harjoitukset. Uusi moduli aukeaa aina maanantaisin eli sinulla on viikko aikaa käydä läpi yhden modulin sisältö. Edelliset modulit jäävät myös näkyville aina uuden auetessa, eli voit aina palata kertaamaan ja toistamaan aiempien viikkojen harjoituksia.
Keskustelupalstalle osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Voit vain lukea toisten jättämiä ajatuksia tai kirjoittaa nimimerkin takaa. Aiemmilla verkkokursseilla keskustelupalsta on ollut todella arvokas lisä. Monelle se on ainoa paikka ja ensimmäinen kerta, kun jännittämisestä voi puhua ja ylipäätään, että siitä kehtaa kertoa. Tulet myös huomaamaan, että et ole tunteidesi kanssa yksin – vertaistuen voima on todella eheyttävää. Kurssin ohjaaja Tiia ottaa myös osaa keskusteluun ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin. Keskustelupalstalle tulee joka viikko teeman mukaiset aiheet, joista voimme jakaa ajatuksia ja kokemuksia.
Useamman Jännittäjän verkkokurssin sekä oikean “live” jännittäjäkurssin ohjanneena voin sanoa, että kurssille osallistuu aivan tavallisia, fiksuja ihmisiä 🙂 Miehiä ja naisia, usein työelämässä olevia tai opiskelevia, n. 25-50 vuotiaita. Kaikkia yhdistää jännittäminen sosiaalisissa tilanteissa esimerkiksi työpaikan kokouksissa, ruokailutilanteissa, sukujuhlissa, esiintyessä jne.

Verkkokurssilla tapaat minut

Hei, olen Tiia!

Kurssin tekijä ja kanssakulkija, kehomieli-menetelmien ohjaaja & hyvinvointialan yrittäjä (Hellä Mieli)

Tervetuloa Jännittäjän verkkokurssille!

Haluan jakaa kanssasi lyhyesti tarinan siitä, miksi olen päätynyt tekemään Jännittäjän verkkokurssin.

Toivon, että tällainen kurssi olisi ollut olemassa 15-20 vuotta sitten, kun omat jännitysoireeni olivat pahimmillaan. Paniikinomaiset tunteet valtasivat välillä kaupan kassajonossa, välillä opiskelupaikan ruokalassa tai työpaikan palaverissa. En yhtään ymmärtänyt, miksi reagoin niin, koska en ollut luonteeltani ujo – enemmänkin sosiaalinen ja puhelias. Elämässäni kaikki oli periaatteessa hyvin, mutta kehossani kannoin kestojännitystä.

Vasta vuosien itsetutkistelun ja kehomieli-menetelmien opiskelun myötä aloin ymmärtää, että kehoni oli jäänyt krooniseen ylivireys- ja jännitystilaan. Hermosto oli jatkuvasti ylivirittynyt – aivan kuin koko ajan pitäisi olla varuillaan. Lapsuuden aikainen stressitila oli jäänyt päälle.

Jollain tasolla tiedostin aina, että ongelma ei tulisi poistumaan kehostani (ja mielestäni) pelkästään puhumalla. Aloin etsimään kehollisia menetelmiä, joiden avulla voisin palautua stressistä ja jännityksestä. Ensin löysin Mindfulness-harjoitukset, joiden avulla sain ajatukseni ja tunteeni “kuriin”. Meni kuitenkin vielä vuosia, ennen kuin löysin TRE-harjoituksen (Tension & trauma releasing exercises), joka ei ainoastaan helpottanut ylivireysoireita – vaan myös poisti niitä. Ensimmäistä kertaa elämässäni kehoni palasi rentouteen, tasapainoon ja turvallisuuden tunteeseen. Kun traumaperäiset tunnelukot ja jännitteet alkoivat vapautua kehostani, myös aivot alkoivat reagoida eri tavalla. Jatkuva hälytystila päättyi. 

Koen, että tehtäväni on nyt jakaa tätä tietoa kaikille, jotka kamppailevat saman ongelman eli sosiaalisen jännittämisen kanssa. Kouluttauduin TRE-ohjaajaksi ja Mindfulness-ohjaajaksi, jotta minulla olisi tarvittava tieto ja taito auttaa toisia, samalla tavalla kuin itseäni on autettu. 

Kaipasin vielä työkalupakkiini yhtä elementtiä lisää – keinoja siihen, miten voisimme muokata haitallisia ja rajoittavia uskomuksia ja ajatuksia. Niinpä lähdin opiskelemaan ratkaisukeskeistä valmennusta ja ilokseni saan heti laittaa nämä uudet mielen työkalut käyttöön tällä uudistetulla Jännittäjän verkkokurssilla.

Elokuussa 2023 julkaistiin esikoiskirjani ”Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta” (kust. Viisas Elämä).

Aloitetaanko tästä yhteinen matka kohti rennompaa elämää?

Koulutukseltani olen:

Sosionomi (AMK)
Sertifioitu TRE-ohjaaja
Mindfulness-ohjaaja CFM
Ratkaisukeskeinen valmentaja
(LCF Life coach)

Early bird - SUPERBONUS!

Minikurssi : “Valmistaudu jännittävään tilanteeseen”-workshop

Jos osallistut Jännittäjän verkkokurssille viimeistään su 9.4.2023 saat lahjaksi uuden tekemäni minikurssin “Valmistaudu jännittävään tilanteeseen”-workshopin (arvo 57e).

Tämä minikurssi sisältää lyhyen, mutta oivalluttavan ja useita vinkkejä sisältävän luennon sekä useita kehomieli-harjoituksia, joiden avulla muokkaat kehosi ja mielesi tilaa ja muutat pelon ja epävarmuuden tunteet luottamuksen tunteeksi.

Saat workshopin käyttöösi heti ja IKUISEN sisäänpääsyn materiaaleihin.

Voit aina palata harjoitusten pariin ennen jännittäviä tilanteita.

“Ihana, kun kouluttaja puhuu sydämellä aiheesta ja ymmärtää, mistä kyse. Kokemus aiheesta näkyy ja tuntuu.” – Asiakaspalaute

Huom: linkki workshoppiin toimitetaan vain verkkokurssin tilauksissa, jotka on tehty viimeistään 9.4.2023.

Tulossa
kesällä 2024!

Tulossa
kesällä 2024!

Seuraava Jännittäjän verkkokurssi alkaa kesällä 2024. Liity sähköpostilistalleni tilaamalla ylempää maksuton luentoni ”Miten vapautua sosiaalisesta jännittämisestä?” ja kuulet heti, kun kurssin ovet taas avautuvat (ei sido ostamiseen). Jännittäjän verkkokurssilla on ollut mukana jo yli 1000 osallistujaa – älä jää yksin jännittämisen kanssa!

© 2024 Hellä Mieli