Oletko kyllästynyt energiaa vievään ja elämää rajoittavaan jännittämiseen?

Jos kyllä, tämä maksuton webinaari on juuri Sinulle!

Erityisherkän jännittäjän selviytymisopas - avaimet hermoston ja tunteiden säätelyyn

ti 6.2.24 klo 17.30-18.45

erityisherkkä jännittäjä

Oletko kyllästynyt energiaa vievään ja elämää rajoittavaan jännittämiseen?

Jos kyllä, tämä maksuton webinaari on juuri Sinulle!

Erityisherkän jännittäjän selviytymisopas - avaimet hermoston ja tunteiden säätelyyn

TI 6.2.2024 klo 17.30-18.45

erityisherkkä jännittäjä

Tämä webinaari on tarkoitettu Sinulle

Miksi on niin tärkeää oppia säätelemään hermostoaan (ja sitä myöten jännittämistä)?

Sosiaalinen jännittäminen saattaa aiheuttaa kehoon kroonisen ylivireystilan. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Usein sitä, että vaikka elämässä kaikki olisi ns. hyvin, keho on jatkuvassa valmiustilassa. Silloin hermosto ylikuormittuu, kehon lihakset ovat kestojännityksessä ja mielen valtaavat huoliajatukset. Pitkittynyt ylikuormitus ja stressi saavat mielen ja kehon sairastumaan ja uupumaan. On siis elintärkeää löytää keinoja, joiden avulla voit palauttaa hermostosi stressitilasta rentouteen ja turvan tunteeseen. Kun kehosi palaa tasapainoon, myös mielesi reaktiot muuttuvat.

Kun hermostosi kokee turvaa, mielesi ei enää panikoi ja stressaa tulevia arkisia tilanteita.

Tämän maksuttoman webinaarin


jälkeen ymmärrät…

Miksi hermostosi on jäänyt krooniseen ylivireystilaan

Miten hermostosi hallitsee elämääsi ja saa mielesi jännittämään arkisia tilanteita

Miten voit itse vaikuttaa hermostoosi ja sitä myöten säädellä tunteitasi ja lieventää jännittämistä

Tulet oppimaan kaksi kehomieli-harjoitusta, jotka voit ottaa heti käyttöön valmistautuessasi seuraavaan jännittävään tilanteeseen!

Jos tuntuu siltä, että olet jo kokeillut kaikkea, eikä mikään auta…

Yleensä sosiaalisen jännittämisen hoitoon tarjotaan mielialalääkitystä ja puhemuotoista terapiaa, mutta valitettavan usein nämä keinot eivät riitä. Se johtuu siitä, että usein jo lapsuudessa olemme kokeneet turvattomuutta, joka on jättänyt KEHOMME krooniseen jännitys- ja ylivireystilaan. Tätä tilaa ei voi purkaa vain puheen avulla, vaan tarvitsemme KEHOMIELI-työkaluja, jotta voimme palauttaa kehomme ja mielemme takaisin turvan tunteeseen. Tässä webinaarissa kuulet, miten voit itse vaikuttaa jännittämiseen säätelemällä hermostoasi.

kohti muutosta...

Mitä asiakkaani sanovat?

Webinaarissa tapaat minut!

Olen kehomieli-valmentaja Tiia Minaya - matkaoppaasi kohti kehosi viisautta ja rennompaa elämää 🙂

Sosiaalinen jännittäminen kuului myös omaan elämääni vuosikausien ajan, kunnes löysin keinoja kehoni vapauttamiseen kroonisesta jännitys- ja ylivireystilasta.

Jännittäminen aiheutti jatkuvaa stressiä ja ilmeni myös monenlaisina psykosomaattisina oireina kuten päänsärkyinä, näköhäiriöinä, vatsan oireiluja ja rytmihäiriöinä.

Tuntui, että arki oli vain selviämistä tilanteesta toiseen.

Elämäni muuttui, kun löysin kehomieli-menetelmiä. Sain purettua kehostani traumaperäistä energiaa ja vapautettua kroonisia lihasjännityksiä. Kun kehoni vapautui, myös mieleni alkoi toimia uudella tavalla. Se ei enää ahdistunut ja panikoinut tavallisissa arkisissa tilanteissa.

Nyt elämäntehtäväni on opettaa näitä taitoja myös toisille jännittäjille. Sillä jos muutos on ollut mahdollinen minulle ja sadoille asiakkailleni, se on mahdollista myös Sinulle!

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), Mindfulness-ohjaaja CFM, ratkaisukeskeinen valmentaja ja sertifioitu TRE-ohjaaja.

Suositulla Jännittäjän verkkokurssillani on ollut mukana jo yli 900 osallistujaa ja ihmiset ovat saaneet elämää helpottavista kehomieli-työkaluista elinikäisiä keinoja jännittämisen lieventämiseen. (ps. Webinaarin lopuksi avaan ovet kevään 2024 kurssille, joten jos haluat jatkaa matkaa kanssani, se on pian mahdollista!)

Olen myös Jännittäjän voimaviesti-podcastin tuottaja ja esikoiskirjailija 🙂 Kirjani “Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta” (kustantaja: Viisas Elämä) julkaistiin viime syksynä.

Tiia Minaya

Lahja!

Livenä mukaan tuleville yllätyslahja!

Jos vain mahdollista, suosittelen, että tulet livenä paikalle. Livenä tunnelma on aivan erilainen ja tulet saamaan varmasti parhaat hyödyt myös tekemistämme kehomieli-harjoituksista. Webinaarin lopuksi on luvassa myös pieni yllätys: saat linkin harjoitukseen, jonka avulla rauhoitat ylivirittyneet aivojesi mantelitumakkeet (eli ne aivojen osat, jotka hälyttävät virheellisesti vaarasta arkisessa tilanteessa.)

Mutta jos tämä ajankohta on sinulle ihan mahdoton osallistua, ei hätää, saat tallenteen, joka on katsottavissa muutaman päivän ajan.

Rekisteröity tästä!

Webinaari: TI 6.2.2024 klo 17.30-18.45

© 2024 Hellä Mieli

×
×

Cart